Activiteiten

Rondleidingen
Ben je nieuwsgierig hoe oesterzwammen op koffiedrab worden gekweekt? In ruim anderhalf uur krijg je onder het genot van uiteraard een kopje koffie (of thee, dat mag ook) uitleg over het gehele productieproces.  En bezoek je de kwekerij van Versfabriek. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen en bedragen tussen de € 7,50 – € 10 per persoon. Meld je aan via onderstaand formulier.

Workshops
Wil je zelf oesterzwammen leren kweken op koffiedrab? Het is eenvoudiger dan je denkt! In ruim een halve dag leer je de basis-vaardigheden die een kweker van oesterzwammen in huis hoort te hebben. Na afloop ga je naar huis met een zak groeisubstraat die je zelf gemaakt hebt. Je krijgt ook een growkit mee. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen en bedragen tussen € 50 en €75 per persoon. Meld je aan via onderstaand formulier. 

Zwamverhalen
Ben je op zoek naar een echt zwamverhaal? Heb je inspiratie nodig om medewerkers, managers of beslissers binnen je eigen organisatie te prikkelen? Wil je meer weten over de circulaire economie? We vinden het leuk om het zwamverhaal van Versfabriek te vertellen. Op je eigen locatie of op onze kwekerij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Maatwerk?
Wil je je eigen programma samenstellen? Voor een groep vrienden, voor een vereniging of voor een bedrijf? Laat het ons weten via contact, we denken graag met je mee. 

Contactformulier