Activiteiten

 Rondleidingen
Ben je nieuwsgierig hoe oesterzwammen op koffiedrab worden gekweekt? In ruim anderhalf uur krijg je onder het genot van uiteraard een kopje koffie (of thee, dat mag ook) uitleg over het gehele productieproces.  Na een korte presentatie bezoek je de kwekerij van Versfabriek. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen en bedragen tussen de € 7,50 – € 10 per persoon. Meld je aan via onderstaand formulier.

Workshops
Wil je zelf oesterzwammen leren kweken op koffiedrab? Het is eenvoudiger dan je denkt! In een halve dag leer je de basisvaardigheden die een kweker van oesterzwammen in huis hoort te hebben. Na een korte presentatie ga je zelf aan de slag. Na afloop ga je naar huis met een zak groeisubstraat die je zelf gemaakt hebt. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemende personen en bedragen tussen € 35 en €45 per persoon. Meld je aan via onderstaand formulier.

Coronamaatregelen
Tijdens de rondleidingen en de workshops volgens we de coronarichtlijnen zoals die op dat moment gelden. We dragen zorg voor een goede (hand)hygiëne en houden 1,5 meter afstand. Als het weer het toelaat worden de workshops buiten gehouden of maken we gebruik van de overkapping.  

Zwamverhalen
Ben je op zoek naar een echt zwamverhaal? Heb je inspiratie nodig om medewerkers, managers of beslissers binnen je eigen organisatie te prikkelen? Wil je meer weten over de circulaire economie? We vinden het leuk om het zwamverhaal van Versfabriek te vertellen. Op je eigen locatie of op onze kwekerij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Maatwerk?
Wil je je eigen programma samenstellen? Voor een groep vrienden of voor een vereniging? Laat het ons weten via contact, we denken graag met je mee. Speciaal voor bedrijven 

Contactformulier

[contact-field label="Naam" type="text" required="1"/][contact-field label="E-mailadres" type="email" required="1"/][contact-field label="Telefoonnummer" type="text" required="1"/][contact-field label="Aantal personen" type="select" required="1" options="1 persoon,2 personen,3 personen,4 personen,5 personen"/][contact-field label="Voor een rondleiding op:" type="select" options="Zaterdag 11 september,Zaterdag 16 oktober,Zaterdag 13 november,Zaterdag 11 december"/][contact-field label="Voor een workshop op:" type="select" options="zaterdag 25 september ,zaterdag 23 oktober ,zaterdag 20 november"/][contact-field label="Opmerking" type="text"/][/contact-form-7 id= "678" title="bestelformulier"]