Werk met ons

Services

Horeca

Versfabriek biedt verschillende diensten en mogelijkheden voor de horeca in en om Nijmegen. Zo haal ik koffiedrab bij je op en lever ik verse oesterzwammen, koningszwammen en shiitakes. Voor de borrel of op het menu kan ik je voorzien van bitterballen, kroketten en burgers op basis van de klassieker: de oesterzwam.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw zaak?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over!

Particulier

Thuis kun je ook genieten van heerlijke verse producten. Versfabriek heeft speciale acties en dagen waarop je langs kunt komen bij de kwekerij om onze zwammen te scoren. En soms bezorg ik het zelfs! Houd Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie. 

Horeca

Workshops

Altijd al willen weten hoe paddenstoelen de koffiedrab uit schieten? Volg dan de workshop van Versfabriek en leer alle ins en outs over hoe jij je eigen oesterzwam kweekt. De workshops vinden plaats op Versfabriek en duren ongeveer 2,5 – 3 uur. De materialen zijn inbegrepen en aan het einde van de workshop ga jij met je eigengemaakte grow-kit naar huis. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en bedraagt tussen de €25- 45 per persoon. Versfabriek verzorgt ook workshops op maat die op een eigen locatie gehouden kunnen worden.

Rondleidingen

Ik geef ook rondleidingen op de kwekerij van Versfabriek over mijn werkwijze, wat circulariteit inhoudt en wat het urban farming betekent voor de stad Nijmegen. De kosten bedragen €10 per persoon en zijn vanaf 8 personen. Wil je langs komen? Neem dan contact met mij op.

Zwamverhalen

Ben je op zoek naar een echt zwamverhaal? Heb je inspiratie nodig om medewerkers, managers of beslissers binnen je bedrijf te prikkelen? Ik kom bij je langs voor een uitdagende lezing, sessie of praatje over wat ik doe en waarom ik het doe. 

Het cirkeltje is pas rond als jij, de restaurants en andere bedrijven met mij bijdragen aan een circulaire verwerking van reststromen!