Werk met ons

Services

Twee kopjes gevuld met koffie gemaakt van koffiekdik van de Versfabriek

Horeca

Versfabriek biedt verschillende diensten en mogelijkheden voor de horeca in en om Nijmegen. Zo halen we koffiedik bij je op en leveren we verse oesterzwammen, koningszwammen en shiitakes. Voor de borrel of op het menu kunnen we je voorzien van bitterballen, kroketten en burgers op basis van onze klassieker: de oesterzwam.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw zaak om samen te werken met Versfabriek? Neem dan vrijblijvend contact op. We vertellen je er graag meer over.

Particulier

Thuis kun je ook genieten van heerlijke verse zwamproducten. Versfabriek heeft speciale acties en dagen waarop je langs kunt komen bij de kwekerij om onze zwammen te scoren. Binnen Nijmegen bezorgen we (in overleg) op vaste woensdagen en zaterdagen. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie. 

Horeca
Bordje van verkoop oesterzwammen van de Versfabriek in Nijmegen

Workshops

Altijd al willen weten hoe paddenstoelen de koffiedrab uit schieten? Volg dan de workshop van Versfabriek en leer alle ins en outs over hoe jij je eigen oesterzwam kweekt. De workshops vinden plaats op Versfabriek en duren ongeveer 2,5 – 3 uur. De materialen zijn inbegrepen en aan het einde van de workshop ga jij met je eigengemaakte grow-kit naar huis. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en bedraagt tussen de €25 – 45 per persoon. Versfabriek verzorgt ook workshops op maat die op een eigen locatie gehouden kunnen worden.

Rondleidingen

We geven ook rondleidingen op de kwekerij van Versfabriek over de manier waarop oesterzwammen worden geteeld, wat circulariteit inhoudt en wat het urban farming betekent voor de stad Nijmegen. De kosten bedragen €15 per persoon en zijn vanaf 8 personen. Wil je langs komen? Neem dan contact met ons op.

Eigenaar Versfabriek Ruud Klep bezig met Oesterzwammen rondleiding

Zwamverhalen

Ben je op zoek naar een echt zwamverhaal? Heb je inspiratie nodig om medewerkers, managers of beslissers binnen je bedrijf te prikkelen? We komen graag bij je langs voor een uitdagende lezing, sessie of praatje over wat we doen en waarom we het doen.

Het cirkeltje is pas rond als jij, de horeca, cateraars en andere bedrijven met Versfabriek samenwerken om een circulaire verwerking van reststromen mogelijk te maken!