Werk met ons

Horeca

Versfabriek heeft verscheidene diensten en mogelijkheden voor de horeca in en om Nijmegen. Zo kunnen we jouw reststroom koffiedrab ophalen en leveren we verse oesterzwammen, shiitakes en koningszwammen. Voor de borrel of op het menu kunnen we je voorzien van bitterballen, kroketten en burgers op basis van onze klassieker: de oesterzwam.

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw zaak?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Particulier

Thuis kun je ook genieten van heerlijke verse producten. We hebben speciale acties en dagen waarop je langs kunt komen bij de kwekerij om onze zwammen te scoren. En soms bezorgen we zelfs! Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie. 

Horeca

Het cirkeltje is pas rond als jij, de restaurants en andere bedrijven met ons bijdragen aan een circulaire verwerking van reststromen!

 

Services

Workshops

Altijd al willen weten hoe paddenstoelen de koffiedrab uit schieten? Volg dan de workshop van Versfabriek en leer alle ins en outs over hoe jij je eigen oesterzwam kweekt. De workshops vinden plaats op Versfabriek en duren ongeveer 2,5 – 3 uur. De materialen zijn inbegrepen en aan het einde van de workshop ga jij met je eigengemaakte grow-kit naar huis. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en bedraagt tussen de €25- 45 per persoon. Versfabriek verzorgt ook workshops op maat die op een eigen locatie gehouden kunnen worden.

Rondleidingen

Wij geven ook rondleidingen op de kwekerij van Versfabriek over onze werkwijze, wat circulariteit inhoudt en wat het urban farming betekent voor de stad Nijmegen. De kosten bedragen 10 euro per persoon en zijn vanaf 8 personen. Wil je langs komen? Neem dan contact met ons op.

Zwamverhalen

Ben je op zoek naar een echt zwamverhaal? Heb je inspiratie nodig om medewerkers, managers of beslissers binnen je bedrijf te prikkelen? We komen bij je langs voor een uitdagende lezing, sessie of praatje over wat we doen en waarom we het doen.