Koffiedik leveren

Van koffiedik naar duurzaam en smaakvol eten. Koffiedik zit nog vol met waardevolle voedingsstoffen. Zwammen en paddenstoelen zijn er dol op! En wat we niet kunnen gebruiken zetten we om in compost en biogas. Help je mee?

Milieuvriendelijke oplossing

Draag bij aan het verminderen van afval en methaanemissies, wat de impact op het milieu minimaliseert.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met het leveren van koffiedik maak jij een positieve impact op de samenleving.

Milieubewuste
partnering

Samen zorgen we voor een duurzame circulaire keten.

Help mee aan een circulaire economie

Wist je dat jouw koffiedik veel meer kan zijn dan alleen afval? Onze expertise ligt in het transformeren van koffiedik tot een waardevolle grondstof voor de productie van paddenstoelen en zwammen. We nodigen ondernemingen graag uit om deel te nemen aan onze missie voor een verantwoorde afvalverwerking en het bevorderen van een circulaire economie. Vanaf 25 kg per week komen we de koffiedik bij je ophalen.

Door het leveren van koffiedik draag je bij aan een verantwoorde manier van afvalverwerking. Jouw koffiedik is de basis voor de teelt van hoogwaardige paddenstoelen en zwammen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor minder afval op stortplaatsen, maar biedt ook kansen voor hernieuwbare energie en landbouw. Het ongebruikte koffiedik gebruiken we namelijk voor de productie van compost en biogas. Wij vragen alleen een kleine vergoeding voor het ophalen van het koffiedik.

Onze missie gaat verder dan alleen afvalverwerking: we streven naar een bewuste toekomst waarin we onze natuurlijke hulpbronnen behouden en hergebruiken. Met het leveren van koffiedik, laat jouw bedrijf zien dat het milieubewust is en bijdraagt aan duurzaamheid. Samen kunnen we een positieve impact hebben op onze planeet en bijdragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Wij doen mee!

Over ons

Versfabriek staat voor circulaire en lokale voedselproductie in de stad. Nijmegen produceert dagelijks grote hoeveelheden organisch afval. Deze afvalstromen zijn bruikbare grondstoffen voor Versfabriek. Met behulp van nieuwe innovatieve kweektechnieken produceert Versfabriek verse en lokale groente die via een korte keten direct bij de horeca, cateraars en hogescholen terecht komen. 

Maak jij al deel uit van de verandering?

Lees verder

Maak deel uit van de verandering

We groeien door samenwerking in plaats van concurrentie. Samen met de horeca, lokale winkels en andere bedrijven wil ik groter worden. Naast oesterzwammen en andere paddenstoelen wil ik meer impact gaan maken. Dit doen we door andere organische reststromen in te zetten voor de kweek van uiteenlopende groenten. Zie jij een mooie samenwerking of een kans voor Versfabriek? Laat van je horen!

Neem contact op

© 2024 Versfabriek, alle rechten voorbehouden.

Social media